samedi -> RE: Bebe od 0 -1 godine (22.11.2010 14:20:12)
|
Evo i mene,bas mije zao bolesne djecice [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Mi cemo sutra aBd na kontrolu,i trebali bi na vakcinu ali cisto sumnjam da cemo je primiti. Toliko me je strah sutra kontrole da mi je grc u zelucu cijeli dan,bas imam jaku tremu. Ovo vrijeme fuj,joj kako je bilo jutros lijepo kad sam posla u grad,ma milina,topao vjetric,kad odjednom prolom oblaka [sm=smiley36.gif] Idacha,Leena cestitamo male rockase [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Niina prve koracice [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] I naravno LEeni cestitamo useljenje u stan [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Brzo cete se svi navici ne sumnjam!!! Bebacha,de nam mmalo istracaj sta si to vidjela u DZ? [sm=smiley36.gif] Mashallah Alen velika momcina,joj vjerujte mi ja molim Boga da sutra na vaganju vaga nekim cudom pokaze 7kg a cisto sumnjam,u zadnje vrijeme mi svi govore da je smrsala a ja ludiiiiim,evo vec 3 dana opet nece mlijeko,jedva joj utrpam dvije flasice dnevno,to mi je bas ono katastrofalno malo.... Odoh sad malo preletiti po temama,imam nekog posla pa ne smijem dugo biti na RR [sm=smiley19.gif]
|
|
|
|