Leena -> RE: Bebe od 0 -1 godine (29.11.2010 13:39:18)
|
ja pisala... i pisala... i sama izbrisala... legenda. uh... evo da probam ponoviti.... Esmic je super ovih dana, hvala Bogu, dobrica je prava... Jutros je do pola 8 spavala, a ni sinoc se nije budila[sm=bravo.gif]... A to mi bas tako puno znaci, jer danas radim na oba posla (a na dva kraja grada, sreca pa nam je grad mali [sm=smiley36.gif]) Inace, evo kanim se i da radim diplomski, trebao bi izaci neki konkurs za neki super posao, koji i nije super, ali je plata super[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif], a da je do cv sigurno bih dobila, nego traze i tu prokletuu diplomu[sm=smiley36.gif], pa moram se nakaniti da i to odbranim vise. Nenci, rođendan je bio stvarno za 10+:) Selena, hvala duso, i moja imenjakinja je preeeeslatkaaa, a i mora biti kad joj je ime lijepo[sm=jezicek.gif] Idacha, i ja sve kontam kako ce mi slijedeca trudnoca brze proci, jer vec imam Esmicu[sm=smiley36.gif]... Za posao ne brini, sta ces sad, ne mozes dobiti otkaz, a nek nam je [sm=duda.gif] ziva i zdrava, ostalo cemo lako:) A vidim price o muzevima i garazi[sm=smiley36.gif], moj je na krovu po citav dan[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]... Nije nam nesto dobra izlolacija bila, pa on postavlja... ne bi taj majstora zovnuo, ma nema sanse, zna iman[sm=jezicek.gif]... sam je sa daidzom i ocuhom renovirao stan, zidao, ma sve... A, inace, zavrsio je likovnu akademiju[sm=smiley36.gif]... jedino je za grijanje zovnuo majstora, koji mu je rođak[sm=jezicek.gif] i sve s njim radio... I tako sad devera po krovu... U subotu je nesto lupio gore, a esma spavala, toliko se dusa prepala da se zacehnula od placa, jedva do daha dosla, kad je prodisala ja u plac... ma prestravila sam se... juce bili kod moje mame, on samo usta poslije rucka, kaze: odoh ja, pa vi dođite kad esma odspava[sm=smiley36.gif]...Sreca pa je mama u komsiluku... bas me zanima sta li ce raditi kad i taj krov zavrsi... naci ce nesto, beli... Joj, da, zaboravih... kad smo bili na rođendanu, esma sjedila mm u krilu i mazne papriku sa stola i u usta, cijelo vece dijete jelo papriku, ne da da joj uzmemo, odmah vriska, citavu je isissala, osusila se jadna paprika... ja sinoc kupim krusku i isto izrezem joj na stapice, kad nju grize i pljuje[sm=smiley36.gif] Amela, ja tek sad skontah da ti je muz arap:), ja arape taaaaako volim, odrasla sam u libiji:). Imala sam i jednog momka palestinca, ali dzaba "prevari" me Bosanac[sm=jezicek.gif] i nije mi zao[sm=smiley1.gif] Iman, nemoj brinuti, tezina je idealna! A za drugaricu[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif], strasno mi je zao, ne dao Bog nikome... raspisala se ja [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Odoh raditi, ljubim vas!
|
|
|
|