Leena -> RE: Bebe od 0 -1 godine (30.11.2010 14:27:15)
|
Jelena, i ja sam na brdu, Bistrik, ali iznad tranzita:) Lilix, ma samo nek smo skupa, nema veze gdje smo:))) Selina, visok je moj otac i visoka je svekrva, a ostali su svi nizi, ili prosjek... Ma nek su nam žive i zdrave, zgodne su već[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]. Esma danas nikako da odspava, dva puta po 15 minuta i to je to... Ali je dobra, stigla sam cijelu kucu srediti, osim kupatila, a i to cu kad kuma dođe da pričuva Esmu, više nije kao da je bomba pala... Joj, odoh praviti sebi i kumi rižoto sa plodovima mora (nisam ih jela ni u trudnoci, ni dok sam dojila, a vooooliiiim), a mm cu neku piletinu, on nije ljubitelj morske hrane:)... A esma mi je ubila samopouzdanje u kuhinji... ima 7 dana, sta god skuham, osim supe, pljuje, a one hipp kasice smaze u sekundi[sm=zmeden.gif]... i jos nesto, pocela je, napokon, ponovo piti tecnosti, ali iz case... ne one sa kljunom, nego prave, samo plastične, sva se zalije, ali popije dosta[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|