Leena -> RE: Bebe od 0 -1 godine (1.12.2010 12:34:41)
|
Drage moje, evo ja na poslu, kao i obicno:) (inace, na ovom jednom od dva posla su nam svima na racunarima blokirali fb i youtube, izgleda da RR nisu provalili[sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif]) Rose, znaci i kod vas u kuci isti znakici:)), ma slagat cete se vas dvije, svađe se čuju na kilometre, ali i ljubav isto, takva je kombinacija škorpija-škorpija:) lilix, dobro je da je u mislima, pa nisam nabacila jos koju kilu[sm=smiley36.gif]. Btw, primijetila sam da mi neka odjeca koja nije mogla sada moze i jos mi se i struk vratio, ja sva sretna na vagu-isto[sm=hudicek1.gif], ne kontam[sm=zmeden.gif]. Btw, jedva cekam sutraaaa[sm=bravo.gif] Jelena, sto si gnjavila Samedi u snovima sinoć?! Baš si neka, kad ti ne možeš da se odmoriš, nek se ni drugi ne odmaraju ccc[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]. btw, meni su oni cevapi iz mrkve bezveze, inace inisam ljubitelj mesa, ali iz specijala... mmm... to sam u trudnoci probala i od tada jedem, a prije samo riba[sm=smiley36.gif]. Jednom nisam imala broj specijala, nazovem mrkvu i razočaram se... Mjeseceva pratilja, blagooo teeebiiiii!!! Joj, kako volim ljeto i vrucine i fali mi Libija kad god prostirem taj veš, sjetim se mame u Libiji dok prostre veš, vrati se od početka i kupi[sm=smiley36.gif], ovdje nikad da se osuši, ne znam je li mi gore staviti na balkon da se smrzne ili u kucu da mi stvara vlagu.... tako da... i ja sam dok sam zivjela u Libiji, kao mala, stalno maštala o snijegu, ali kad se vratih i prvi put ga vidjeh, svatih da sam ga previše idealizirala, čim mi je prvi put smrznuo ruke i pokvasio noge, bio je to kraj naše ljubavi[sm=jezicek.gif] btw, sinoc mi prisjedose oni morski plodovi, valjda se odvikla, ili sam stvarno zaboravila kuhati[sm=jezicek.gif]... povratih sve, jos mm stoji ispred vrata i kaže: Jesi to ti opet trudna?[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif], kad ga ubila nisam
|
|
|
|