aida. -> RE: Bebe od 0 -1 godine (8.12.2010 19:04:27)
|
YES YES YES napisala kilometrazni OVAJ post i sjetim se kopirat [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] kad mi izbaci ERROR... uh jest mi drago [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] evo sad paste [sm=smiley36.gif] ooo zdravisimo [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] kako smo svi redom??? Mi smo super, super da superije ne mozemo bit [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] danas sam poradila cijeeeeelu kucu, a potom stigla i izac u setnju po ovom preeekrasnom danu, i spremit Erolu dorucak, rucak, veceru (nama nisam) [sm=smiley36.gif] dobrica mamina slusa, sad eno ga spava(njegovo popodnevno spavanje je sad) [sm=smiley36.gif] amela kako si nam ti sad? Kako bubrezi? Imas li i daje bolova... Mogu vam rec da sam vas pozeljela [sm=smiley36.gif] idacha, trudnice draga, rastel tibo? Vidis da tebe nema, a mene samo kritikujes, ccc hehehheh... Ma citam ja vas al nekako nema nista novo pa ne pisem a i kad se nakanim obicno mi izbaci ERROR, dobro se napomenu da ovaj put kopiram sta napisem [sm=smiley36.gif] E, da, jel poce Imran da zove mamu??? jelena, drogerasice, sta ima [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] a jesam se ismijala, daj bona sto baci, sto ne posla koji liiizzz [sm=jezicek.gif] salim se da ko me ne skonta pogresno, hehhehe sulty kako je Vega??Jesul ona i tm ozdravili? [sm=smiley31.gif] lilix i Erol isto reaguje.. Bilo ko da ga cuva kad dodjem on se nasmije i zgrahne na mm ali na mene nista, cak je neku noc poceo da place kad sam ga uzela i pruza ruke tati svom a onda i ja pocnem da placem [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] razumijem te 100% kako se osjecas [sm=smiley13.gif] felix gledala sam Anelove slike, med medeni kako je porasto... Medo mu je glavni [sm=bravo.gif]ž Erol ima novu zanimaciju, kakve igracke, kako sto, sad su moje plasticne posude glavne [sm=smiley36.gif] Eeeee zaboravih se pohvalit... Sjedi on danas na podu i igra se ja krenula da vani bacim smece i gledam on hoce da se okrene potrbuske i pustim ga izadjem van, kad se vrati on se popeo na nogice PRVI PUT uz kauc se nekako drzo i popeo, uzeo moj mobitel u usta i smije se... ja ga slikam, i taman da pridjem on bub na guzaru..Malo se udario u gkavu pa je plako al nije puno.. Nije se do sad dizi vjerovatno jer mu je putni krevetac, pa nema ograde da se drzi, al eto guzi mamin je kreno u sejtanluke [sm=smiley36.gif] iman kako ste nam vi? selina ja koristim plasticne flasice za sve osim za mlijeko, za mlijeko su mi staklene i bas ju je lakse odrzavati.. Citala sam taj clanak, imam jednu malu disney ionako je ne volim pa cu je basiti, cuca joj nukova (kao i kod drugih) al one disney bas su mi onako bezveze nikad ih ne bih kupila, neko mi je donijeo pa sam je ubacila u upotrebu a ima jos jedna disney dzaba kupi prasinu, nepravilnog oblika i dno se odvaja, al bas je bezveze, ne svidja mi se ni malo niti je prakticna i nju cu bacit od kad se kanim, ove NUKove ostale su sve i njih cu da ostavim, ima jedna iz DM-a ne zam jesul i one opasne [sm=zmeden.gif] Nenci cestitamo jos jedn zubic [sm=bravo.gif] tvoj bebi tacno mjesec dana stariji od Erola, i on jos nece da tasuna niti da mahne..nekad kad mu govorim pa pa digne rukicu al nece da mase, al to je samo nekad [sm=smiley36.gif] sviiiima ostalim big [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] ledja me otkidaju...odoh malo prilec dok guzi spava... da odmorim ledja... jesam hafifna poslije poroda, sve me nesto boli [sm=smiley13.gif] ledja me bas smorise... Ima bas dosta forumasica i nase generacije koje se ne javljaju, od skora sto su prestali ... [sm=smiley13.gif] Javite seee... Ima vas dosta da ne nabrajam masit cu koju a nije fer [sm=smiley36.gif] pusek...
|
|
|
|