idacha -> RE: Bebe od 0 -1 godine (24.1.2011 21:44:55)
|
caaoooossss.. evo i nas... Imi spava, a ja malko da uletim... pozelila sam vas, nema sta Sa malim zakasnjenjem, sretan rodjos nasoj drugarici Esmici.. mislili smo na vas 21og, Bogami tako dje, cestitamo i bisercic i nasoj maloj Vegici happy mali rodjos.. i bebachi cestitamo novi bisercic uh, mashallah, sto mi je milo kad imam svasta za cestitati Jelena, draga moja, bas mi je ao sto te ne popustaju ni mucnine, a sada jos i kontrakcije... uh, bas ti je zeznuto.. znam da ti se ne da gledati neko treci po kuci, ali mozda tvoj muzic i ima pravo.. posebno zato sto si imala i takvo iskustvo u trudnoci sa Anom, pa i da sada nemas kontrakcije, mozda bi trebala pomoc, makar radi predostroznosti... hm, ja to pricam, a ja bih sigurno isto kao i ti.. ''meni niko ne treba''... ali, na taj nacin, samo skacemo sebi u stomak.. ja sam super, hvala Bogu.. cak moram priznati da sam se sa Imranom milion puta vise cuvala svega i svacega nego sada... pazila sam se da ne dizem teske stvari, da ne radim neke zahtjevne poslove, a sada... gore neg da nisam ni trudna.. bas veceras bila kod brata i snahhe i moje princeze Lamije.. ona ce sada 2 godine.. i ja, bez problema nju podigoh i nosam po kuci.. snaha kad je vidjela poce galamiti na mene, da je spustim.. ma, rekoh, nisam je smjela dizati prije, ne smijem sada, odraste mi dijete... a, nedavno mi prica komsinica, kako je slicno kao mi, vrlo brzo ostala trudna sa drugom djetetom, ali je na zalost pobacila, jer je dizala ovo prvo dijete.. malo me uplasila, ali nista ja, furam po svom.. ipak, sada kada sam se vratila kuci od Lamije, osjetih tezinu u dnu stomaka i odmah sam se primirila... kod mene je rodica koja mi stvarno u svemu moguem pomaze.. kako mi je mm u sarajevu preko nedjelje, ona je kod mene i super mi je.. izvinite sto se ja ovoliko raspisah.. jelena, mogle smo ba na kafu da se ispricamo helem, mali Tarik lupka li lupka, mashallah.. mm je nestrpljiv da i on osjeti, ali neeeeeeeeeema... preksinoc mi je Imran nezgodno skocio na stomak i bas me zabolio, ali hB nista nije bilo... moj Imran je haos.. do prije dva dana je vazio za ljenguzu, sveeeeee mu mrsko bilo, osim da jede, pije i d se smije.. za jednu noc se promijenio 100 posto... dize se sam, otima sve moguce iz ruku, bas nagle pokrete pravi, skoro pao sa kreveta, u letu sam ga uhvatila.. ko i puzo bi on sad. ja sam se frapirala, bas kazem mm, njemu valja jedan leksaurin razmutiti u mlijeko. od onakve ljenguze postade pravi hiperaktivac...
|
|
|
|