Leena -> RE: Bebe od 0 -1 godine (8.2.2011 21:35:39)
|
Lejla, ma imam puno kila, jer sam "visoka" 162cm, pa se svaki gram viska vidi... Ali, da, jos malo i trcat cemo za Esmom[sm=smiley36.gif]. A sokic probaj, sto kaze bint, bas je ukusan[sm=smiley36.gif] Esmina i Salkina mama[sm=jezicek.gif], pa ja, beba momcina vec[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. Salu na stranu, nisam u toku, za koju vakcinu pricas? Onu sto prime po rođenju? Esmi se i gnojila i gnoj curio, ali kazu sve je to ok... Mene brine ova sad, 3. doza Polio,DiTePer i hepatitis, ona sestra je tako krvnici ubola (ili je igla bila debela[sm=zmeden.gif]) da su one vatice bile pune krvi i evo, iako je rekla da samo na desnu ručicu stavljamo obloge i sada djetetu k'o dva modra klikerčića na obje ruke kod uboda... Ne znam da li da idem da ih pitam treba li to tako... Mislim primala je vec prve dvije doze i nikada se ovo nije desilo... Cak se, dusa draga, u snu okrene na stomak, pa se probudi, jer ne moze disati, valjda je bole rucice, a navikla spavati na strani... Ma samo da se covjek sekira...
|
|
|
|