aida. -> RE: Bebe od 0 -1 godine (26.2.2011 17:12:16)
|
IZVORNA PORUKA: jelenaT Joj draga Aida sve je to normalno, ne mogu reci milion puta, ali 100puta mi dodje da poludim, ponekad pomislim da ne pijem ove apaurine za trudnocu da bi vec u ludnici bila [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Nocas se probudila u pola tri i jutros do pola jedanaest nije htjela zaspati, a nece od mene plac i vriska, mm tu za vikend, ja se taman ponadala odmoriti, a ona boze nedaj, samo kmeci, kenka... stomak me boli, ova beba u stomaku vec se buni imam osjecaj da mi je pod zeludcom, zeludac mi u grlu, ja taman mislila prestala povracati, danas opet, svako pet minuta u wc idem, a urin mi uredu, tako da sam se isplakala kao sivonja na kraju kad ova mala zaspala i reko sad cu odmoriti, ona odspavala 20 minuta, probudila se sva vesela, reko evo super, ja da je nahranim poce povracati i dok sam pocistila, dok sam nju istusirala, mm stvarno hoce da pomogne ali ona ne dozvoljava, njemu hoce samo kad je raspolozena i tada nema sanse da ce meni, a danas nije taj dan. Tako da smo posle svih tih suza, ciscenja, deranja uzele pitu nas dvije da pravimo, stavila je u hranilicu, dala komad tijesta, ona sva od brasna, nasmijana, kuca u haosu, ali bar ne vristi, ali cu ja opet vristati kad uzmem cistiti... i tako svasta ja napisah. Uh moj bi Erol to tijesto odmah u usta... Ne smijem mu dat nista u ruku sto nije za jelo [sm=smiley36.gif] Taj sve zivo trpa... [sm=smiley36.gif] Ma ja sam sinoc od silne nervoze zavrsila u wc-u, dobila pro*ev [sm=smiley36.gif] to mi se uvijek desi kad se doooooooobro nasekiram... Bas sam poludila.. Ev ga sad kod mame, smije se, budalasa, igra se, a da li je kod kuce bila bi frka, valjda mu dotuzi i u kuci pa bude jos gori, naviklo dijete mahalat a sad nas snijeg zatrpo pa ne micemo... Misha mu... [sm=smiley13.gif] Hvala Bogu pa postoji net, i ovaj forum, ova tema, a pogotovo vi, moja utjeha... Lakse je kad znam da se neko isto osjeca, kad kaze, kad procitam slicne situacije i kad znam da mi nije samoj tako... Hvala vam [sm=smiley27.gif]
|
|
|
|