Leena -> RE: Bebe od 0 -1 godine (6.3.2011 22:49:47)
|
Evo i mene, redovno citam, ali se ne stigoh javiti... mm juce slomio skocni zglob, pa je u gipsu, a esma od juce nepodnosljiva... Sinoc se budila svaka 2 sata da jede, kao novorođenče, nisam mogla da vjerujem, ali je nista osim flasice nije smirivalo... danas je moji odveli na planinu (Aida, i ja se udala u komsiluk[sm=smiley36.gif]), i stigla sam malo po kuci poraditi i ovo za posao sto sam morala za sutra, ali od kako se vratila, samo place i kenka i vise ne znam sta joj je... Mozda opet neki zubici, samo mi ne da da vidim nikako[sm=smiley13.gif] Jelena, koliko je kostala ta vasa sjedalica? Mi imamo malu onu maxi cosi, ali je vec knap, morat cemo je mijenjati. A sto se kolica tice, mi imamo velika bubu, i meni su super, samo su preteska i koristimo ih samo kada idemo negdje autom (tipa shopping centra), ta smo dobili, a ja sam kupila mala kisobran bubu i od 6. mjeseca je ja samo u njima vozam, mogu i nju i kolica ponijeti bez imalo muke, a prilicno su cvrsta... Jos su bila prejeftina, mislim da su bila 50Km + onaj kisobrancic nesto oko 10KM, a kako sam imala onih nekih bodova na magma kartici, kolica me dosla 10Km[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif], ma kontam, ako ne valjaju i da ih bacim, ne bi mi bilo zao za te pare, ali ona su se pokazala super:), jedina mana im je sto nemaju lezeci polozaj, ali nama ne smeta. Ljubimo vas sve ova moja kmeza mala i ja!
|
|
|
|