Leena -> RE: Bebe od 0 -1 godine (30.3.2011 0:44:38)
|
Drage moje, evo i mene malo... Bila sam bolje cijeli dan i onda me opet uhvati, a sutra moram na posao:(... Esmic je dobrica postala, mašalla, samo ne sluša kada je moj laptop u pitanju, ostalo sve sluša, ne znam čemu ta promjena, ali zahvalna sam[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Dorra, pa gdje si ti? Kako momci? Sta ima kod vas?[sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif] Gledala sam slicice neki dan[sm=love.gif] Lejla, mislim da vam je rano za ovu, jer je od 9kg[sm=smiley1.gif], ali kada dođe do toga toplo preporučujem, 246KM u Baby centru, a ima 3 oblika do 15, do 25 i do 36kg, znaci kupis je i zavrsis sa kupovinom sjedalica. A navlaka se sva pere u mašini, to mi je posebno drago:). Mi smo imali neku bubu tu malu i kad nam je omalila posudili smo maxi cosi do 13kg, jer je dosta veca od ove.. I divna je bila stvarno. Jedino sto ti za to nosenje van kuce ubrzo bebce postane tesko da ti se ne da nositi i tezinu sjedalice[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Sulty, super za vakcinu, proci ce to bez ikakvih problema, vidjet ces! Ljubi mi Vegicu! I da, [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za kilazu, velika cura mašallah! Znam da si ti ogorčena na vaganja, ali i dalje[sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif] Haha, čestitamo na sunetu![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Vi, mame sa djecacima, imate i to za prodeverati... Mada, imamo i mi busenje usiju, koje ja jos uvijek taaaako izbjegavam.. Sto rece Sulty, bas sam kukavica, sta cu.. assmiras, draga, sabura, ne znam sta drugo da ti kazem... Iman, imas u Sa, ne znam ima li tu, kupiti onu posteljinicu sa zastitnom ogradicom na tri strane(samo nema na onog strani gdje su bebici none) bar je nasa takva... I Esma ustaje odavno, pa nam je to rješenje da se ne povrijedi. Ako nema tu, mozemo ti potraziti, pa donijeti kada budemo dolazili? A za strinu ti odgovorih na slicicama[sm=jezicek.gif] O kilazi ne volim ni misliti, sada sam dosla do 65 kg, znaci na moju visinu jos 10kg viska, a Esmi ce sada godina... Ali, neka mi je ona zova i zdrava, spast ce kile valjda nekada... A sto Sulty kaze, meni preko grudi ni blizu nista ne moze, prije trudnoce nosila 75B, sada 90D, i ne mrda... Kada sam prestala dojiti spalo je sa 95D, na 90, ali to je sve.. Eh, odoh spavati, valja sutra na posao. I mm ide doktoru, aBd ce mu skinuti gips (bar se mi tako nadamo). I da, dali mi rok za diplomski, napokon. Legende mi htjele dati rok na Esmin prvi rođendan, e rekoh:"Ne može, makar nikad ne diplomirala"[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Šalim se, mentorica mi je [sm=smiley27.gif], pa mi je pomjerila datum. Za ranije, doduse, ali sta se moze[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|