Leena -> RE: Bebe od 0 -1 godine (2.4.2011 22:58:48)
|
Jelena, pa ne ceka te opet isto kad ces na carski;). Meni ona moja O. sto ima malu Tajru, znas je, kaze da joj je carski puno manje strasan od dripa i trudova, sve skupa manje strasan (nju su tek nakon sati i sati na dripu prebacili na carski), kaze: "Operacija, k'o operacija, ako si krajnike operisala-samo malo gore, jer je tesko ustati, ostalo isto"- a ja nisam nista operisala, hvala Bogu, pa sam samo klimala glavom [sm=jezicek.gif]. Mislim da ce tebi to biti super lako poslije onakvog poroda sa Anuškom. Ja nisam isto mogla sama oko rane, kupala sam se na plocicama mjesec dana, mama mi polijevala vodu, k'o u ratu... a ranu sam sama koliko mogu, mada prvih deset dana nisam mogla, pa su mama i mm., 15. dan mi je dosla svekrva da zamijeni mamu, pa me bilo malo sramota, nisam bas s njom slobodna kao sa mamom da gologuza lezim i susim ranu itd., mada je stvarno draga zena, ali... Tako je. Ja zaboravih da vam kazem, danas poslije baby bazara, dosao muz po mene i kaze da ode on sa esmom negdje, da ja popijem kafu sa drugaricom dok se vrate "brzo ce"... Vidim ja mulja, ali pustim ih, vrate se kad- on esmi probusio usi! Mogu vam reci da mi je laknulo, ja se na to nikada ne bih nakanila, cekala bih da naraste i sama odluci, a kazu sto su veci vise boli... Hvala Bogu, ne zali se, kaze da nije puno ni plakala, a preslatko joj stoje:D
|
|
|
|