Super Beba -> RE: Bebe od 0 -1 godine (12.4.2011 9:08:41)
|
Dobro jutroooo! Uh, kod vas svega u po dana :))) Dok iščitah postove, popih kafu hehhe...Ančici čestitamo zubićeeee, jeee! Noora i Gegach dobro nam došle :) I da vas utješim, moj mali i sa 2 mjeseca po danu traži siku na svaki sat vremena...mada evo sada uspijeva da izdrži dva sata da ne jede :)) I sinoć mi se prvi put nakon mjesec dana desilo da su mi sike bile tvrde k''o cigla - preskočio jedno noćno hranjenje jeeeeee...nahanila ga ja u 23h, probudio se u pola 3 i sljedeći put u pola 7 ujutro...naspavala se ja, ma ne pamtim kad sam ovako fino spavala u ova 2 mjeseca :))) S tim da ja to njegovo sumanuto traženje sike pravdam - skokom u razvoju hehe, tako da moj mali ima skokove u razvoju svake sedmice hehehe (znam da je nemoguće, ali mojoj psihi lakše, sve kontam, ustabilit će se heh)..Doduše, ja sam se pomirila sa činjenicom da je moj mali poguzija i da voli da jede..neću da mislim da nemam mlijeka, jer je neku noć podojio obje (.) + 50 ml što sam imala u pričuvi, pa da ne propadne...i vidim ja da bi on još...gladne oči na mamu :) Joj, kako li će danas biti vrijeme, hoće li se moći hodati?!? Mog malog slomi što je u kući hehe, navikao spavati vani u kolicima, pa u kući neće nikako...jučer čitav dan bio budan... Uh, ispisah se ja...Pozz svima..nadam se da nisam preskočila da čestitam još neke bitne događaje..ako jesam, izvinjavam se!
|
|
|
|