Rimljankaa -> RE: Bebe od 0 -1 godine (21.4.2011 23:33:12)
|
IZVORNA PORUKA: Iman83 IZVORNA PORUKA: amiboj Ma Iman draga i mene je strah tog glutena iako nemam u porodici nikakve preosjetljivosti. Ali me strah jer jedni kazu ne prerano, drugi za dojene bebe treba ranije.... ma upravo...lud zbunjenog Mi dosta papamo kupovnih jer nemamo nista od provjerenog domaceg itd voca i povrca pa smo osudjeni na to.... Sada proljece i ljeto cemo se valjda moci nesto snaci..... NAdam se I ja uglavnom kupujem povrće i voće, al mislim da je i ono čika hippovo prskano, ma koje nije, osim ono iz vlastite bašte. Al makar znam da u njemu nema šećera, soli i konzervansa. A na žalost prskano će jesti cijeli svoj život. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Nazalost hoce jesti cijeli zivot,ali ako si u mogucnosti,bar na pocetku treba djetetu stvoriti temelj. Meni je sreca sto mama ima bastu,pa posadi ponesto,i to ce mi super biti za A. A tako i sveki,i oni su na vikendici nesto posadili,pa bar cu za nju imati,da znam da je nase,cisto i neprskano
|
|
|
|