Almaa -> RE: Bebe od 0 -1 godine (5.5.2011 11:07:06)
|
IZVORNA PORUKA: helena_7 Sulty ta vam dr.stvarno nije normalna-pa moja ima 8 i po mjeseci i nista ne prica,cak mislim da je to cesce nego da beba od 8 mjeseci pocne pricati! MIslim govori ona od 6-7 mjeseca mama,tata,baba i jos dosta nekig slogova , al to je vise nekako gugutanje,ne veze ih u situacijama i s ljudima. Almaa ja dojim , al sam bebi pocela sa 4,5 mjeseca davati-prvo ponudila jabuku kuhanu-to je kao namanja alergena namirnica,zatim mrkva,pa sve ostalo - nisam isla polako , mozda svakih 3-4 dana nova i do sada je sve probala i hB nije alergicna.Nije probala samo jagode,citruse,med i jaje. Bas da vas pitam,svekrva ce ovo ljeto mozda kad beba bude imala 10-11 mjeseci imati domace jagode,nicim tretirane, pa dal da ipak cekam godinu ili??? I da vas pitam i za vjetar? Ja sam svoju pazila kad je zimi imalo puhao vjetar, ali treba li cuvati i od ovog proljetnog i ljetnog? ja svojoj stavim pamucnu kapicu uvijek kad izlazimo, a ako je toplo bez vjetra onda trakicu preko usiju, a kad dođe ljeto mislim da cu samo sesiric, ma jedva cekam da otopli nekako mi zime preko glave, a imamo i tonu haljinica za pronosati[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|