Super Beba -> RE: Bebe od 0 -1 godine (12.5.2011 9:18:52)
|
Dobro jutro i od mene! Ja evo malog smjestila na podlogu da guguće dok ja u miru popijem kafu...Jučer me je iscrpio...prvi put sam zvala MM da dođe ranije sa posla...nisam znala šta ću s njim..ni u WC nisam mogla otići...spustim ga - plače, nosam ga - plače, na siku ga stavim - plače! I 5 min prije nego će MM doći, mali se razgugutao, raspjevao..ispadoh još i da lažem MMu :))) Al je zato zaspao oko 20h i u cugu spavao do pola 2 ujutro...bez podoja...a kod nas nema nekog ustaljenog ritma - prvi put kad se probudi u noći, tada na svaka 2h traži da jede...jutros sam se probudila s njim na prsima...zaspali oboje u neka doba dok sam ga dojila [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] A Nejra, moj mali već uzima igračke u ruke, igra se s njima, čupka ih (stavlja u usta naravno)...davala sam mu i zvečku, ali mu to nije interesantno, samo plišane mekane igračke....ja poskidam ove sa podloge za igru i postavim mu ih pored krevetića, pa ih on sve trga i lupa... Nešto da vas pitam..znam da ima posebna tema, ali ovako brzinski - kakva su vaša iskustva sa zaleđenim mlijekom...imam u sub svadbu, a nema šanse da izdojim 250 ml svježeg mlijeka..pa sam krenula sinoć lagano sa zalihama...60 ml sam smjestila u zamrzivač, kontam još 60 ml, a ostalih 120 ću svježe - s petka na subotu noć... E vala, raspisah se i ja na sabahu...
|
|
|
|