rose -> RE: Bebe od 0 -1 godine (12.5.2011 23:28:41)
|
IZVORNA PORUKA: Leena Iman, jao mogu misliti kako si se prepala... Hajd' dobro je da si pribrana u takvim situacijama! Ljubi mi pile malo, i bravo[sm=bravo.gif] za ma-ma, zna dijete sta treba govoriti, a ne k'o ova moja, skoro do rođendana je bilo samo tata-tajo-tatita![sm=jezicek.gif] Joj, Rose, to sto pitas kako ih od nekih stvari zastititi, nazalost, nikako... Nase je da dajemo sve od sebe, ali od nekih ih stvari koliko god nam to bilo strasno ne mozemo zastititi... Svim roditeljima pricam pricu kako je moja seka slavila rodendan... Rođena je 2.8. i uvijek joj raja na moru kad joj je rođendan i ona tužna zamoli mamu da glume da joj je 2.9. rođendan i da joj dođu drugovi iz razreda. I dosla djeca, a mama natjera mog brata da iznese trpezarijski sto, da se ko ne udari o ivice... Poslije i mali sto, i on ima coskove... poslije i stolice, znas "moze neko pasti". I tako im ona pusti muzikicu, da slatkise i poreda neke jastucice po podu da sjede.. dakle, sve imalo opasno je islo van. Vrhunac rođendana: sjeda moja seka na jastucic, sjeda drugarica pored- sjedne mini na ruku i puče djetetu ruka! Nosila je 2 mjeseca gips... Da je bilo tuđe dijete hajd' ti objasni da si bio tu i cuvao ih od svega... ma ja...kad hoce belaj, nista ga ne moze sprijeciti
|
|
|
|