Super Beba -> RE: Bebe od 0 -1 godine (14.5.2011 20:12:17)
|
Ha lijep dan, nigdje nikoga :)) tako i treba...ja svratila samo da brzinski mahnem i nadam se da ste svi uživali u današnjem suncu, ma gdje god bili... MM i ja danas bili na svadbi, mali haman čitav dan bio kod sveki, slušaoooo, ma ljepota...sad nas čeka 2. dio svadbe - dernek...ja uspavala malog, čekam sada sestru i zaovu, pripremila 200 ml mlijeka (mama krava muzara) i pravac šiz :)) Vala, poželjela sam baš da malo derečim...ne pamtim kad sam zadnji put zaglavila vani, ha sama, ha sa MM-om...a sada ću biti mirna, znam da ostavljam dovoljno mlijeka hehe...a on će svakako spavati do 01h, to bi trebalo biti prvo buđenje za jelo... Cickolini - nadam se da je taj osip samo ono "čišćenje" od hormona i da nije ništa strašno...al šta god da je, sada hB postoji toliko učinkovitih kremica i pomada...samo no sikiriki! Mene je taj osip više nervirao zbog estetike, grozno je izgledalo...koliko sam upratila, D. se ne žali, tj. ne svrbi je ili...? Držim fige da se što prije riješite toga... Sulty - kod vas baš "kad je bal, nek je maskenbal" :)) Vjerujem da će vam rođendan biti divan i veseo...a mogu tek da zamislim ljepoticu Vegu :)) Uživajte u pripremama i da vam sve ide po planu :) Dosta od mene za danas :) Mahanjeee
|
|
|
|