Sulty -> RE: Bebe od 0 -1 godine (18.5.2011 7:26:08)
|
Jutro drage moje, Mi danas necemo biti kuci, moram je odbacit do mame da ja nesto odradim, pa da vam se sad javimo. Iman, evo i Leena nam se izgleda pridruzuje za pocetak 2013. Sto ce to izgleda biti plodna godina [sm=smiley36.gif] Leena, pitala sam se sto vas nema kod Lee na rodjendanu. Nadam se da ce mi princeza ubrzo ozdraviti. Ljubi je za nas. Samedi, zelimo ti srecu sa tom zeljenom trudnocom, a ne sekiraj se za malu N. Daces joj najljepsi poklon: bracu ili seku i nece ona biti zapostavljena. SAmo ce dobiti jos jedno bice koje ce je obozavati. Znas kako se starije seke vole. Znam ja, imam jednu. A za imena, ja sam od pocetka znala da ce Vega biti Vega, cak kad nisam znala ni da li ce biti musko ili zensko. I nije ni cudo sto je ispala curica, jer Vega smo znali odmah, a za ime djecaka se nikad nismo mogli sloziti. Nama je jedan imam rekao jednom: Je li tako, vi sad mislite kako ste izabrali divno ime za dijete, a niste ga vi ni izabrali. To je bog davno odredio, prije nego sto se i rodila, Bog je njoj dao ime. Ime sraste s djetetom. Mojima se nikome nije svidjalo Vega, osim meni i muzu. Mi smo odmah zavoljeli to ime, jer mi volimo sve o Svemiru i zvijezdama. A sad Vega ne bi mogla biti nista drugo osim Vege. Jelena, teska odluka. I David i Luka je odlicno. Eto, ljubimo vas sve i uzivajte danas.
|
|
|
|