Leena -> RE: Bebe od 0 -1 godine (19.5.2011 23:33:30)
|
Lady, ORS je za rehidraciju, to je to, samo da je meni naci nesto sto lijeci ovo cudo... Davala sam i rizu i krompir, to mi je rekla doktorica i to mi ne povrati, ali pojede samo 4-5 kasicica... A do sada nam zubi nisu pravili ovakav problem, bojim se da je neka viroza... Ali cime se to lijeci... ili se ceka da samo prođe[sm=zmeden.gif] A za vrtic, moja rodica je isla u taj u svrakinom kad je bila mala (nije ni sad puno veca, tj. nije davno bilo) i tetka ga plaho hvali, a isto za taj u Mojmilu sam cula da je prelijep vrtic i divne tete. Nama vrtic jos ne treba, jer moja mama ne radi, ali je kontam svakako upisati nekad sa 3 godine najkasnije, cisto da se malo druzi sa djecom i stekne neke navike (mislim, one tete u obdanistu bas "ustroje" djecu, nisu k'o mi, mame, pa da nas djeca u trenu preveslaju. Od moje zaove mala ima 1.5 godinu, skroz se promijenila od kako ide u vrtic, vise nije stidljiva, stalno nesto prica, jos mi je preslatko, cim neko kaze da treba jesti, ona zavrne rukave i ode u kupatilo, ceka da joj neko opere ruke[sm=jezicek.gif] ) Bebacha, probat cu i tu jabuku, to mi jos nije niko rekao, samo sam joj bananu davala samu. Hvala na savijetu, nadam se da ce joj pomoci.
|
|
|
|