aida. -> RE: Bebe od 0 -1 godine (3.9.2010 21:42:31)
|
IZVORNA PORUKA: Meri29 sta ima narode, mi nikako da stignemo da vidimo sta se desava sa generacijom. Majda je pocela pravo da zeza oko spavanja, i dalje spava cijelu noc, ali dok se uspava procedura citava. U zadnje vrijeme mi se nesto razmazila, moram je prvo malo nosati pa onda ili uljuljati ili dati joj siku da bi zaspala, drugacije ne ide. Tjesim se da je skok u razvoju, onaj sa 9 mjeseci, pa da ce brzo proci. Tako nam je i sa dnevnim i sa nosnim uspavljivanjem. Ruke mi otpadaju[sm=smiley13.gif] Ljubimo drugove i drugarice [sm=smiley1.gif] Taman ulazim da napisem kako se cijeli dan borim sa spavanjem njegovim i citam sta si napisala [sm=smiley36.gif] a jel ti to opisujes moje dijete? [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Danas je spavo POLA SATA!!! Nocu je ok, super, ne zalim se ali preko dana..... borba... i kako nije odspavo, jednostavno se nije dao uspavat veceras je poceo tako histericno da place-kao sto uvijek kad ne odspava... U isto vrijeme cini mi se da pjevam, ljuljam, dojim, bacam.. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] jednostavno ne znam sta bi mu u tom trenutku... I evo, jedva... Taman se smiri dodje nam taji neki jaran biker i da ga "zovne" zaturira pod prozorom... Ovaj se trznu i dreka.... Kad sve ne polupa po kuci od huje [sm=smiley13.gif] smjestila sam ga u krevetic i naaadam se da se nece buditi... do ujutro [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Mi smo vikend sami... Tajo nam ide s drustvom (blago njemu) na neke skupove... Doce sutra prespavat a prekosutra druga reklacija [sm=smiley36.gif] i ja sam tako pozeljela ic gdje zujat, bas mi je tesko palo ovo stanje "u kuci" mada sam najmanje tu, al eto... Navikla sam na tockove [sm=smiley36.gif] al ipak imam moje pilence... Ima da i nas dvoje tockarimo kolicima, nece nas bit kod kuce [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] e jesam se raspisala, doslo mi nesto, heheh... ljubim vas sveee i pozdravljam... Yuna dobro nam dosla...[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] bas tako... Najsladji su tako mali...
|
|
|
|