Sulty -> RE: Bebe od 0 -1 godine (23.5.2011 11:39:16)
|
Cao svima, Evo procitah od Lady post, pa sad ne moram vise nikog citat, sve znam [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. Nas rodjendanko prosao super, ali smo se svi smorili. Prvi dan je bio odlican. To je bio s malom rajom i sa mladjom rajom. Drugi dan ludnica. Stariji. Svi hoce da je nose, ona place, nece nikome (jer ona inace nece onima koje ne poznaju dobro). Elem, smorili smo i dijete i sebe. Zato nas je pocastila Vegica rodjendanskim poklonom. Sinoc zaspala u 9 i probudila se jutros u 7. Tako da smo svi naspavani. Torte su bile za 10! Bas onakve kakve sam ih ja zamislila. Preporucujem svima Amelin kutak, stvarno su bile odlicne. Vega je dobila super poklona. Eto, sad u ova doba nekad prosle godine smo jos uvijek bile u porodilistu i cekale taju da dodje po nas. Jesam sretna bila kad sam kuci dosla [sm=smiley1.gif]. Za nevjerovat da je prosla vec godina od njenog rodjenja. Ona je nevjerovatna, tako se brzo sad razvija. U ovih posljednjih par dana je svasta propricala. Sad zna reci Gugu, VauVau, mama, tata, nana, bebe, daj, za konju ono klokce, go je gore, zna pokazat ustima kad hoce da jede, rukicom pokaze da "nema" i da neko "dodje", kad igramo ringe raja ona pjeva "jaja", super plese, pjeva samo aaaaaaaaaaa i onda sama sebi pljesce, zna reci go za loptu. Ma vise ne mogu ni da pohvatam. Svakim danom me iznenadjuje. Ah, da, najsmesnije je dodje do neceg sto ne smije i prsticem zaprijeti i kaze Ne ne, a onda to dodirne. A kad Lado ili ja otvaramo ladice ona nas ruzi i govori ne ne. Ma presmijesna je. Eh, odoh sad ipak mrven pogledat sta ste pisale. Leena, drago mi je da nam je Esmica dobro, ali bas mi je zao sto niste uspjele doci. Dzenana iz nekog razloga niej dobila moju pozivnicu [sm=smiley13.gif] pa nam nije ni dosla. Tako da vas cetiri kad god mognnete vodimo Vega i ja na kolace. Naravno, nadamo se da ce nam se i Jelena i Ana pridruziti. A i sve ostale, koje god mogu [sm=smiley36.gif] Haha, vidim da je Harun propuzao. Cestitam i uzivaj. Oni su meni ko bombone kad puzu. Nadam se da se vidimo uskoro u parku. Vega i ja cemo mozda i danas ici poslije rucka ako nam kisa ne zapada. Jelena, Super Beba, Samedi, Felix, Lejla80, M.i.n.a, Cickolini, Canim, Haha, Leena, Iman (i super da si prolupala loncice... a i ja tako muzu spominjem vas... a on nas sviju zove jos uvijek trudnice... tako ja nesto spomenem a on pita je li ti to jedna od onih tvojih trudnica hahahaahah), Ladyblue, Rose, Esmina, Selmoni, i sve ostale, hvala vam na lijepim zeljama. I mi vama od srca zelimo da vam bebice i vi uvijek prvo budete zdrave, a onda i jaaaaaaaaaaaaaaaaakoooooooooooooooooo sretne...
|
|
|
|