rose -> RE: Bebe od 0 -1 godine (25.5.2011 10:39:14)
|
IZVORNA PORUKA: tukica evo nas tek sada... mala se malo smirila, ali fakat svaki dan neki novi problem, juce je primila bocu i sad mi nikako ne kaki... ne vjerujem da je to povezano, ali svejedno sam zabrinuta sta se desava... sto ne kaki, od juce nije nikako, a hapila je dobro... i mislim da znam sto popustam na zivcima... to mi je juce fino objasnila prijateljica... rekla mi je da sam stalno sama i zato mi je tesko, a to stvarno jeste tako... mama mi je bolesljiva i ona jadna kuha, ali nista ne moze oko bebe niti da dolazi cesto, a svekar i svekrva su tu samo kao gosti... oni misle ako nazovu i pitaju kako je mala, da su ispunili svoje obaveze... a ja preko dana sve do 1 sama, letim da sve uradim dok je ona mirna, pa izlazimo vani jer ona vani uvijek spava, pa mozak odmorim, pa u 5 dolazi muz sa posla, pa malo s njim, a stalno sam s bebicom, valjda to tako mora biti... dok ojaca malo, gledacu da je ostavljam malu da je cuvaju, da ne bih poludila... ma neces...kad nismo mi, neces ni ti...i ja sam s malom bila sama po citav dan do njena 3.5 mjeseca (izuzev prvih 15 dan kad mi je sveki bila kod mene i pomagala) kad sam pocela raditi ...a nismo mogle ni izlaziti jer je bila zima, snalazila se kako sam znala (i moja mama nije mogla pomoci oko bebe a sveki ne zivi u sa...niko mi nije kuhao vec sam jela sta stignem i kuhala kad stignem...o kupanju i spremanju kuce da ti ne govorim...znala sam po citav dan biti u pidzami, nepocesljana, jesti tek poslije podne dok se beba nije pocela zabavljati sama i manje traziti moju blizinu) ...muz s posla dolazio oko 18. sati a nekad i na samo 15 min i opet se vracao na posao (tada smo otkrili zvuk FENA i usisivaca [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ...u medjuvremenu je beba ojacala, pocela se zanimati za okolinu i recimo sad je mm sa njom do 18 sati ali ne ludi jer se ona uglavnom zabavlja sama i nije previse zahtjevna namjerno sam podvukla ovo tvoje letim da sve uradim...zasto? malo nereda i neskuhan rucak nece nikome skoditi a ti se umjesto sto letis da sve uradis, malo odmori dok beba spava
|
|
|
|