Super Beba -> RE: Bebe od 0 -1 godine (25.5.2011 21:29:14)
|
Da se javim malo...premda jedva gledam na oči, al poznajući sebe budalu, neću ja još na spavanje :( Nikako se ne mogu nakaniti da idem na spavanje oko 21h, 22h...nekako mi je taj termin rezervisan za moju mamu :) A zeznu me ovaj Kup BiH u nogometu/fudbalu, pomjeri mi termin Ezela... Helem, "uspavala" malog, a pri tom je imao epizodu dok je dojio...takav plač i nervoza su ga uhvatili, pa ja sve s jedne (.) na drugu, na kraju cucla, ja ludim od bolova, vidim samo zrak dudla, al ne odustaje...onda u neka doba ubaci prste u usta i poče trljati desni...helem, u neka doba se umorio i zaspao...zato mene sada lijeva (.) razvaljuje [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image] ...a ni vrat ništa nije bolji, tačnije, imam osjećaj da mi je sada još više uštaknut.. Sutra odosmo na vakcine, dobio Omer Maslić DiTePer...pa valjda prođe sve OK, bez ture...Ako ništa drugo, ako mali bude kenkav i nervozan i sa turom, pozvaću mamu ili svekrvu da mi asistiraju...a još navečer imam goste...auuuu...
|
|
|
|