Super Beba -> RE: Bebe od 0 -1 godine (28.5.2011 8:49:17)
|
Dobar jutar...Ja budna od 6:30h, a u 3h smo imali prvo buđenje [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Haj za sve i postoji prvi put...jedva zaspao, i to nakon sat vremena, ako ne i jače - mislim da je krenulo da svane...i ponovo u 6:30h se probudio...slomljena sam...a on nikako da zaspe ponovo... Upitah za AS, jer mom malom noge pravo skvrčene (pretpostavljam da mogu poskidati one dodatke i podesiti kaišiće, ali kontam šta će biti za dva-tri mjeseca)...znam da ona po pravilu ide u suprotnom smjeru, ali sam mislila da se u neka doba može promijeniti položaj... A za pranje, i mi k'o rose...smjestili posebnu kesu za njegove stvari..još uvijek ih odvojeno perem, jer ih se baš i nakupi za zasebnu mašinu, nema potrebe da ih miješam...možda jesam 1-2 puta stavila neku njegovu stvarčicu među naše..ma mislim, ne znam šta mu može biti obzirom da koristim isti deterdžent i za njegove i naš stvari, vrlo malo omekšivača, jer kod mene sve ide poslije u sušilicu (apsolutno sve osim košulja i džempera).. Odoh buditi MMa da preuzme maloga da se ja sad malo naspavam :)
|
|
|
|