Ninushka -> RE: Bebe od 0 -1 godine (15.6.2011 16:30:54)
|
hej drage forumašice evo da vas pozdravim...... uđem ja i pogledam šta radite s vremena na vrijeme kad mi se ukaže prilika...... Nego mnogo vas pozdravljamo, moj dječak raste svakoga dana nas iznenadi nečim novim, nedavno je protatao, i sad čim stane na noge...ode.... čekamo da sam ustane i utekne..... nešto slabo puže izgleda da će to preskočiti i odjednom prohodati..... on je mašala veliki ima 10ak kilica, još doji, slabo pije vodu a kamoli sok-ne zna i dalje na flašicu, malo nas to brine jer idu velike vrućine.....više brige o tome imam li mlijeka ili ne uopšte nemam....on doji još kad hoće jede tri puta dnevno -treći obk sam mu uvela prije par dana i to je onaj keksolino što se sprema s vodom......jede sve živo-skoro-kravlje mlijeko još ne dajem i neću do godine..... Mi uglavnom šetamo, uživamo u suncu i u tome što nemamo net, uživamo u našem suncu, i rastemo rastemo......uskoro će mama na fax da odradi tu zadnju godinu i bye bye đaci....jedino nas to brine, to što će ga bake čuvati dok se mama obrazuje..... najradije bismo u vrtić...ali to neki drugi put..... Napisah se ja.....puno pozdravljamo i ljubimo našu generaciju i ostala mala sunašca, mi vas nismo zaboravili, i često vas se sve sjetimo.... ne zaboravite ni vi nas...mi smo tu.... Pozdrav od Srđana i mame Nine[sm=smiley1.gif] Lejla Ka divan tekst ste napisali neki dan o prvom danu s bebom...svaka čast.... eto, a sad Ćao, do nekog drugog puta......
|
|
|
|