Leena -> RE: Bebe od 0 -1 godine (21.6.2011 10:05:47)
|
Jutro, drage moje! A jeste mi vrijedne, opet nikako procitati[sm=smiley36.gif] Ja sam juce bila toliko nervozna, k'o da mi zubici rastu[sm=jezicek.gif], ba je bolje sto se nisam javljala, da vas ne trujem svojim raspolozenjem. Ali, danas sam ok, pa me eto[sm=smiley36.gif] Kad smo kod zubica, sada imamo gore 6, a na donjoj vilici 4 (i to fali lijeva 2. i desna 4.[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]). Sinoc joj probila lijeva 4., a dvojke nigdje... Desna dvojka velika već, a ova nikako da probije. Iman[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] pozeljeliiiii vaaas!!! Kako je bilo? Ja sam Esmi uvodila kao 3. obrok Hipp nocnu kasicu, jer zasite, a vole ih djeca, ima raznih... A sada kako kad, nekad jede medolino, nekad zitarice, nekad tu kasicu, nekad vocni jogurt, sta kaze "da" kad joj pokazem, a ne "a-a"[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Šefica je prava, samo nas rikta. Sinoc su ona i D. bile na nekoj skakaonici ismijala sam se do zuza. D. cuva svoju guzicicu i nece da mrdne od ogradice, samo malo u koljenima skakuce, a ova moja odmah na sredinu sa velikom djecom. tvoja imenjakinja se prepala, kaze nekim djecacima:"molim vas, sklonite se od te bebe da je ne udarite", djecaci u stranu, ona za njima, oni se vrate, ona opet, kaze ovaj jedan:"Teto, mi bjezimo, ali ona nas ganja"[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Kaze joj tajo poslije: rano si pocela ganjati momke[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Sweet, mojoj E. je pupak otpao 5. dan, lezala je u bolnici zbog fizioloske zutice i samo kad sam dosla da je podojim, vidim nema pupka[sm=smiley36.gif] Ali to je individualno, isto kao to kad nam konci od epiziotomije ispadnu... Jele, joj kako bih rado ja na kolace te, ali kako kontam u petak na more, nema mi nigdje prije toga, da sve stignem. Kako mi je Anci? Lady, bilo je u onom chiccu kod evrope, ona sprava sto ispusta zvuk komarca muzjaka, pa zenke(koje jedine ujedaju) bjeze[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. Imala sam ja tu malu spravicu kad sam bila trudna, kao privjesak za kljuceve i fakat bjeze, nego mi nestalo baterije... A u chiccu je bio 23 KM, to je super stvar. BTW, ne znam jesam li ti ja ikad rekla, ali ti si moj idol[sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|