Amam -> RE: Bebe od 0 -1 godine (23.6.2011 11:09:53)
|
Jutro...bas ste vrijedne IZVORNA PORUKA: helena_7 Amam, ne sekiraj se, al ako mislis dojiti moras redovno pogotovo jesti a i piti-ja uvijek redovno jedem - poslije poroda sam cak imala uvijek i sendvic u noci pored sebe,a i sad primjetim ako ne pijem puno tecnosti da odmah manje mlijeka imam! IZVORNA PORUKA: Rimljankaa Amam,ako hoces da dojis moras da pazis i na jelo i na pice. Ja sma se onesvjestila nakon poroda.Jer sma dojila,a nisam htjela puno da jedem,da bi kao liniju vratila. Mada je meni organizam tecnost trazio uzasno.Meni je poredkreveta redovno casa vode bila. I sad je ponekad,mada nemam toliku potrebu za vodom. Hvala vam svima za cestitke i sa savjete..Znamd a gnjavim..sorry Ma jedem ja i pijem kad sam dobro,ja sam imala gnojnu anginu,krajnici zatvorili se,nisam mogla ni jesti ni piti,,nesto malo se natjeram u suzama,bolovi uzasni,trebala da primim oko 20 injekcija,pa me usreci neka mlada sestra i dobih modrice pa mi iskljucio dr inj,dao mi tablete. Od juce sam bolje,pa evo jedem i pijem i hB ima mlijeka. Ja isto pored kreveta drzim bocicu vode. Sinoc je moj bebi 3x povracao dok nije izbacio i zadnju kap iz sebe AD,ja se istraumirala sva,ali evo ga sad hB igra se rukicama i nesto prica,izgleda mi skriz dobro. Mlijeko je nadoslo opet pa nema potrebe za bocicom. Adni sretan mali rodjendancic [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/darilo.gif[/image] Mino joj dobra si i ja bih se razgolisila,ali moram stavljt kupusne liske na priju...
|
|
|
|