lejla80 -> RE: Bebe od 0 -1 godine (24.6.2011 10:41:56)
|
IZVORNA PORUKA: Iman83 A evo da i mi podnesemo report. Jutros išli na bocu, konačno nema više do godine dana, bar da se neko vrijeme o bocama ne brinem. Imamo 8350 i dugi smo 2 cm, doktorica me kritikovala što sam djetetu dala žumanac, kao mogla sam malo i pričekati...[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley16.gif[/image] Jučer smo brale domaće višnje pa ću joj danas koju prokuhati za kašicu, čini mi se da je Jele pričala da može, jel da, Jele? Joj, mino, ja poludim kad mi neko drugi hoće hraniti dijete, nije da sam neka peka, al brate valjda je mama tu da se brine o djetetu a ne neko drugi. Svako bi se pametan pravio preko naših leđa. Ja sam svojim očitala, isto tako pokušavali hraniti kako ko stigne i ja fino kažem, JA i samo JA je hranim. Da joj šta bude, ja bi s njom deverala a ne vi. Svako sebi rađao, hranio, sad pustite da i ja s svojim to radim. I tačka. Maloj Daaniji sretan 5 mali rodjendanko, da nam bude živa i zdrava, mami i tati. E da vas pitam: Ona ogradica koja ide bebi oko krevetića, koliko strana vaše imaju. Moja ima sve 4 al sam ja do sad uvijek smao 3 stavljala, da je mogu s jedne strane vidjeti, al sad joj moram staviti i 4 jer lupa se glavom stalno od one rešetke. Bojim se da joj nije dobra cirkulacija zraka sad kako su joj sve 4 strane, šta mislite? Imamo 8350 i dugi smo 2 cm [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|