Sulty -> RE: Bebe od 0 -1 godine (4.7.2011 13:57:09)
|
Ma ko vas pohvata, svaka mu cast[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. Sve sam iscitala, a sad nista ne znam. Evo sta se sjetim. M.i.n.a, ja mislim ti ode na more, a ti cak u Holandiju. Zar nam nije Cickolini tamo? Ako jest, ako ja nisam sta prolupala [sm=jezicek.gif], ima da te fino doceka. Cickolini, sto se tice mrkve, ona je odlicna za crijevnu floru. Tako da nije garant da se bebica zatvorila od mrkvice, nego mozd asto je pocela jesti malo vise. Ko ce im ga znati. A za poklone, suepr da si se tako obradovala. Sad se bacaj na peglanje, trazenje tasne i put pod more. A nadam se da ces rijesiti to s hormonima i to sto prije. Medi, sretno na sunetu i ako bog da da to sto prije bude iza vas. Javi nam obavezno. Iman, ne dam ja tebe, ja kad se vratim s mora ima samo ti da me obavjestavas [sm=smiley1.gif]. Helena, samo da znas divno ti je ime. A i kcerkino ti je ime predivno. Moram ti priznati da sam jedno vrijeme mrzila ime Eva, jer jedan jedini put kad sam saznala da sam prevarena, prevario me taj bivsi sa Evom. Njega sam odmah ostavila, a trebala sam se udati z anjega. Hvala bogu da nisam jer sad imam boljeg muza. A onda sam samo par mjeseci posliej preselila se u Englesku i upoznala sada jednu od mojih najboljih prijateljica, Evu iz Praga. I od tad jako volim to ime. [sm=smiley36.gif] E, ja sam vam isla na posao, mama cuvala Vegu i jos je nahranila i uspavala. Vegic sad pajki, a ja lagano pijuckam kafu. Ja ljepote. hihihihihi... Ostale sori sto nisam zapamtila sta ste pisale.
|
|
|
|