mala_sa -> RE: Bebe od 0 -1 godine (5.7.2011 15:59:25)
|
Pozz svima koliko vas ima, evo moj bebi poceo sam da se igra [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Dosad se samo sam igrao na onoj podlozi, a od danas je poceo i na kaucu, lezi i igra se sa nekom velikom loptom sto zvoni, evo vec pola sata, udara je i kad mu zazvoni onda joj nesto ko fol prica [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Vala je bas lijepo ovako sjediti pored njega i gledati kako se igra [sm=bravo.gif], a ne samo dojenje, nosanje i presvlacenje, to bas nekako dosadi [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] Amam- dusa draga pa kako ga je toliko strah, ja isto kad primjetim da bi se mogao prepasti neih zvukova ili da mu se nesto nesvidja, odmah pocnem da izigravam klovna i da u to gledam sa odusevljenjem i osmjehom, i hB dosad nismo imali situaciju da se necega uplasio pa plakao. Jelena- [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za Ancicu i male usi [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Sweet- moj A je dosa x puta imao zelenu stolicu, a prima po 1kg i 500gr mjesecno, sto znaci da sigurno nije gladan, i uvijek kad mu je bila zelena stolica mucio ga je stomacic, pa sam ja povezala da kad god malo prehladi stomak tad mu bude zelena i stolica... i stvarno je tako [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] Nemoj se bezveze bojati da je beba gladna, jer kad je gladna ori se sve koliko place i nema teorije da je utjesis. Sto se tice spavanja po noci, moj A spava u komadu od pola 12 do pola 5 ili 5h ujutro, i a sve prije i poslije toga doji svaka 3 sata... meni je dovoljno da odspavam u komadu ovih 5 sati, pa tako nista i ne mjenjam [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] veliki [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] svim mamama i bebama
|
|
|
|