mala_sa -> RE: Bebe od 0 -1 godine (6.7.2011 13:28:00)
|
Joj kod nas danas oblacno [sm=smiley11.gif], a A to nikako ne voli pa je sav nikakav, evo stavila sam ga u krevetac ima pola sata i nikako da se uspava, a inace to odradi za 5min... Iman- tek kad si mi ti postavila pitanje, ja se bacila u razmisljanje, kako se sta kaze, a do tad nisam ni primjetila da sam pocela tako pricati [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Sto ti kazes valjda covjek pocne razmisljati na jeziku koji mu je konstantno u upotrebi [sm=smiley6.gif]. Ljubi nam nasu drugaricu Imancicu, a zubica ce biti, ja sam cula da su zdraviji sto kasnije izrastu [sm=smiley1.gif]. Sinu od moje drugarice je izrastao prvi zubic sa 10 mjeseci, tako no sikiriki [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] Mersiha- moj A je isto tako htio stalno da se nosa i da se samo njemu usmjerava sva paznja, medjutim mi smo kupili ono lezaljku "majcine ruke ili kako vec se zove" i "baby gim", i tako kad ja nesto radim stavim ga prvo malo u jedno, pa onda kad mu dosadi prebacim u drugo, i sve mogu da uradim; a kad kuham tad ga stavim u lezaljku i sa sobom u kihinju [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] HAHA- kako su nam drugari danas? Cestitamo zubic, i da ostali dodju bez bola i placa [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Helena- pa mu u isto vrijeme idemo na more, samo sto mi krecemo 14og a na moru smo tek 15og [sm=bravo.gif]
|
|
|
|