m.i.n.a. -> RE: Bebe od 0 -1 godine (12.7.2011 10:29:24)
|
Jutroooo.... Ja dobila od puzica laptop na poklon tako da mogubiti aktivna...hihihi..hvalamu... Helena ko je to tebe sekiro...bravo za Evu i tutu i samo nastavi,ja cu iswto tako aBd,cim bude mogao sjediti ide na tutu..pa kad uhvati uhvati... Sto se tice hrane,kravlje ce cejati jis neko vrijeme a krutu jede skoro sve...krompir,mrkvu,rizu,brokulu,karfiol,tikvicu....to ja mutiom,kup[ovne je sve okuse koju moze probao..ja kombinujem kako kad a uvijek imam i neku kupovnu u kuci ako ne stignem napraviti ili ako nece napravljenu...voce izuzev jagode i kivija sve jede..nije ni lubenicu probao ali ovo standardno sto jedu sve je prihvatio...supu sam mu dala pilecu sljedece sedmice i telecu koljenicu,samop dok je nadjem...u tu vodu mu obacila krompir ili rizu i pojeo...immam namjeru mu i meso dati,naravno izblendano....uh da,juce sam mu u rizu ubacila i jedan mali kupuscic....uglavnom skoro sve sto mi jedemo jede i on,samo drugacije pripremljeno....aptamil jede redovno... Mi se sad treniramo da sami zasp[imo,kako je sva ova zbrka bila najcesce sam ga ljuljala ali sad se trudimo da sam zaspi i pomalo uspjevamo...izmorimo ga posteno al odspava lijepo..onako on se valja,trlja oci,kenka..ja ga uspavam i on spava..ali sve kratko..ovako volim nek rjedje ali ako bude malo vise.... Neki dan mi u potrazi za kreveticem vidim hodalicu i stavim ga samo da ga uslikam...naravno nit moze pod dodirnut nit sam imala je namjeru kupit al reko da vidim hocel htjet..i htio je...uglavnom ja sam odlucila kad bude vrijeme je kupiti..mislim da ce biti vriheme za dva mjeseca,menbe stvarno nervira ono stavi danas pet minuta,sutra sest..radije cu pricekati kad bude sam mogao i neka ga bar pola sata ako htjedne da bar operem sudje kako treba... Kad ste vi stavljale djecu u hodalicu na vise od pet minuta i kad ste skroz ispravili sjedalo u kolicima,ja armanka stavim u polulezeci ali on sve sjedi ispravljen i onda se nekad prevali nmazad...ocako u kuci ili lezi ili kad ga drzim to je opet polusjedeci...>)))
|
|
|
|