Leena -> RE: Bebe od 0 -1 godine (20.7.2011 15:17:43)
|
Drage moje, Dobar vam dan, od jutro se pokusavam javiti, ali jok, vazda nesto ... Iman, [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] cuj ti brace sto je zafrkan [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif], ma legenda ti je on, tako dođe kod nas, zaleti se prema Dei diže je i kaže: Esmaaaa!!! Onda se zagleda:"A ti nisi Esma... Ko si ti?!"- toliko o njegovoj ozbiljnosti [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Mersiha, sretan rođendanko![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Nama sutra 15. mali[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] vrijeme nam je da idemo sa ove teme, ali neeeee mooooguuuu![sm=jezicek.gif] Sto se kafe tice, haman pa nema sanse da dođem... I ako stignem stici cu na kratko i bez Esme[sm=smiley13.gif], ali probat cu bar tako da vas vidim malo MimiE, cini mi se da je u Haris Trade na Skenderiji bilo tih malih pidžamica, a vidi i u Mercatoru. dada83, mali je on da mu ista vise dajes od tih preparata bogatih zeljezom, eventualno malo spinata... Moja Esma je isto pila taj sirup i popravilo se, ne brini ;)
|
|
|
|