canim -> RE: Bebe od 0 -1 godine (26.7.2011 14:31:44)
|
Evo da vam se i mi javimo Juce smo bili na kontroli, grlo je jos malo crveno pa antibiotik cemo uzimati jos 4 dana, njoj se sirup nikako ne svidja tako da mi je muka kad joj trebam dati. Vagali smo se, izgubili smo 150 gr [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Koliko vi dohrane dajete ili ste davali sa 6.5 mjeseci? Moja je za sad slabo prihvatila dohranu, malo nesto pojede i to je to a otkako pije ove antibiotike jos slabije hoce da jede sto se dojenja tice kao i prije, cak mozda i malo vise doji ali ocito joj je potrebna dohrana jer je sad veca i aktivnija. Sta mi vi savjetujete sta da joj dam od dohrane da bude visokokaloricno a da lako prihvati ? Moram je malo ubuciti a ni sama ne znam kako. Jeli ko izlazio vani sa bebom danas, jeli hladno, moze li se set_ati sa zimskom navlakom, cini mi se da je oko 17 stepeni, izasle bi malo da uzmemo zraka a mozda ce i njoj goditi. Ps:sad sam virnula kroz prozor, kisa pada, nista od set_nje, jedino da skoknemo do nekog centra
|
|
|
|