amiboj -> RE: Bebe od 0 -1 godine (27.7.2011 15:40:37)
|
Dobar dan drage moje, mi maloprije iz setnje. Bili smo 2-3 sata. Lijepo je bas vanka osim sto ce opet promjena, osjetim po glavi[sm=smiley36.gif] Esmina i moj mali je cini mi se u slicnoj fazi kao i Salko, taman smo bili fino se prebacili po danu na cvrstu hranu, malo zaboravili onako cesto sisanje ali zubici i one vrucine i evo je opet navukao mlijeka kao novorodjence. Sto kazes i kakica mu kao da je samo na mlijeku. I ja muku mucim sa klopanjem, nije njemu inace kada nisu zubici mrsko klopati niti je izbirljiv, nego jednostavno mu je muka sto mora sjediti na jednom mjestu i "gubiti" vrijeme. Tako da se dovijamo na razne nacine, crtici, kasika u ruci itd..... Svaki put sam u goloj vodi poslije hranjenja.... Rose, super za nalaze Jelena, jos malo pa eto brace [sm=bravo.gif] Haha, extra sto je djecak bolje Cickolini, ma bebaca je super, samo hoce sve po svom cejfu Mersiha, nedaj se i nedaj da vam niko vas mir narusava Helena, sretno sa tortom...ja se ne usudjujem, a on ovog zvrka nikada je ne bih zavrsila [sm=smiley36.gif] Pozdrav do sljedeceg javljanja
|
|
|
|