Super Beba -> RE: Bebe od 0 -1 godine (30.7.2011 10:10:35)
|
jutro i od mene... mi imali buđenje u 7h..onda MM preuzeo malog i igr'o se s njim, pa ja ustala oko 9 i preuzela štafetu dok MM spava :) A evo i mali zaspao, tako da mi nije težak posao hehe...joj, danas imam toliko obaveza, ne znam od čega krenuti :( a najradije bih se fino spremila i ne bih ušla u kuću do večeras :) Al, prvo moram kuću spremiti, lako mi je za kafenisanje :) HAHA - maloprije me baš prijateljica zove u Vilsonovo za taj porodični dan...od mene ništa, al vjerujem da će biti fino, hB ne pada kiša, samo nek je suho...a evo, k'o da i vidim sunce da dolazi...lijepo se provedi sa momcima ako odeš (a hoćeš garant hehe) esmina - meni ujutro jedino prija bosanska kafa, i to crna..prije inače nikad tu kafu nisam pila i počela se navikavati kad sam po gostima krenula [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image], pa svi nutkaju...a ja sam inače velikiii ljubitelj kafe (niskotlakaš), al espressa...al malo po malo, navikla se i na bosansku i to crnu bez šećera...i baš mi ujutro godi...jedino mi u trudnoći nije pasala nikako, i to od 6.-og mjeseca - žgaravicu od nje imala... Cickolini - sjećam se tačno kad je i mene rose tako posavjetovala :) Ja stavljala k'o neki maxuz napravljeni jastuk za bebe da spavaju na stranu, i on bi samo pomakao taj jastuk i nastavio spavat na leđima..i reče meni rose - makni ti to, pusti dijete da spava kako treba :) i tako bi hehe...s tim da sada nema gdje ga nema po krevetu :) eto referata i od mene :)
|
|
|
|