m.i.n.a. -> RE: Bebe od 0 -1 godine (14.8.2011 9:26:22)
|
Jutro... Naprosto moradoh reagirat[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] al prvo da priupitam Iman kako naj je djevojcica danas..mislim da nisu zubi jer se tura ne bi vracala..nama je prije skoro dva mjeseca odjednom tura dosla,jedva je malo supustim,otisli na pregleda,nista posebno..ni grlo,ni pluca,nos ne curi..helem za dva i po dana kako dodje tako ode[sm=zmeden.gif]..nadam se da ce i vama ako ne prije onda bar tako i otici... Bint mila..a zasto ti mene ne volis[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif].....mislim,aBd bicu ja opet trudna ali....a sta sam rekla,jel djecak ili djevojcica[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]..sve je u Bozijim rukama i najsretnija cu biti ako bude zdrava ali onako zelja kao zelja je da sljedece bude djevojcica[sm=smiley1.gif]...bez sale,kad bi bilo kako ja hocu negdje oko Armanove godine i po ja bih voljela zatrudnit..jest da ce tad biti u nekoj posebnoj fazi ali kad nema tih faza..a volim da su bar malo ublizu Vidim puno rodjendana je bilo..pa cestitam drugovima i drugaricama.... Moj armanko juce imao bas tesku i potvrdu stolicu,smeckaste boje..kontam da nije sto smo uveli neki red hrane,mozda mu je previse ali dajem mu da pojede koliko hoce,ne trpam mu na silu[sm=zmeden.gif]
|
|
|
|