lejla80 -> RE: Bebe od 0 -1 godine (16.8.2011 10:13:17)
|
Jutro, jutrooo...mi sad iz DZ...ne prumise nas za bocu, radi jedna dr i sa bolesnom i sa zdravom djecom pa leta tamo-vamo i primaju samo odredjeni br. djece pa ako ti se posreci...uh, valjda ovaj moj nece opet zabalit dok stignemo do dr. Inace A je nesto nervozan u zadnje vrijeme..dere se kad je nesto naumio i ljutito udara nogama,zivu me izubija majko mila...potajno se nadam da nece ostati ovakav..ma nervozan je[sm=smiley36.gif] Kako izmjerite tu gramazu hrane molim[sm=zmeden.gif]Ja pojma nemam koliko pojede moj A. Znam samo da place kad jede marelicu jer ne moze da izdrzi do sljedeceg zalogaja...toliko mu se svidja.. Helena e vala te bas krenulo hehehhehhe...bice para,bice para[sm=smiley1.gif] Jelena dobro dosla nazad...bas mi je zao sto su te tako namucili..Mene su takodjer strasno bolila ledja kad sam izasla iz bolnice i vjerujem zbog promjene tezista,nista mi drugo nije palo na pamet a tek sad nesto razmisljam da se dosta zene koje su porodjene na CR zale na ledja.. Vidis ta spinalna uhhh slusala sam gore na odjelu, svaka druga zena se zalila da ju je bolilo..ovi nasi se jos vjezbaju na nama,nazalost Cickolini i ti se vratila kuci[sm=smiley1.gif]....hajd bas mi je drago da vam je bilo lijepo i da ste nasli lijek za ekcem. I mi smo ponasli jednu biljnu kremu koja ga je tako brzo sanirala...Jel jedes nesto posebno pa se debljas ili kolicinski vise, naravno pored tih uzburkanih hormona?? Iman sretan mali rodjendanko..sve najbolje velikoj curetini[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]
|
|
|
|