aida. -> RE: Bebe od 0 -1 godine (25.9.2010 21:43:41)
|
IZVORNA PORUKA: melly__ IZVORNA PORUKA: Mirkica melly ja konacmp malca uspavala mustra nas od 16 ne place ali hoce ili da jede ili uz nas i ev gledam Seherzadu :))) Dobro je vama,moj Mirza zaspe tek iza ponoci[sm=smiley36.gif] prava nocna ptica[sm=smiley36.gif] i ujutru do 12 ocejfi,al obavezno se budi svaka 3 sata da jede i opet zadjonja[sm=smiley36.gif]ko veliki..Sinoc ga mm vozao oko zgrade u pola 12[sm=smiley36.gif] ne bili zaspao,ma nema sanse[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] A neko jutro ga cujem u 05 ujutru,ja ustala on nesto guguce,igra se sam sa sobom[sm=smiley36.gif] kad me vidio kez od uha do uha[sm=smiley36.gif] jel ti opisujes mene i moje dijete??? [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Erol takodjer nocna ptica pravo, sjeldzija moj, sinoc do pola 2 bili na sjelo i on je sve propratio [sm=smiley36.gif] spava do podne, kad god se budi smije se i guce .. a i sto se tice kose ista sam [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Sve u svemu nikad mi nije dosadno,a ja ne gledam tu Seherzadu,oprala evo kosu i pola je ostalo u kadi[sm=zmeden.gif] ako ovako nastavi za koji mjesec cu celava hodati,mm mi samo ronda gdje god pogleda moja kosa[sm=jezicek.gif] a pogotovo kad usisava,hoce mu usisivac crknuti[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] pussa...
|
|
|
|