Leena -> RE: Bebe od 0 -1 godine (18.8.2011 22:20:19)
|
Veče, žene moje! Ja samo preletih sta ste pisale, nema sanse da sve procitam, bas ste vrijednice... Meni danas dan ludilo neko totalno, pa smo mm i ja odlucili s mirom popiti [sm=kava.gif], otisli u Altu i ostavili Esmu u igraoni, prvi put! I super je bila, samo mi nismo, pa smo dosli po nju za pola sata[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif], teta kaze da je slusala i nije se svađala i otimala sa drugom djecom, cega sam se ja najvise bojala... Jelena, ti si moj idol i ne mogu ti nikad to dovoljno puta reci! Anuska opet bolesna, Luka se tek rodio, zena imala carski i ona bi pravila kolac! Bicu ti kad porastem, kunem ti se! Btw, sacekat cemo mi da prođe četresnica, sad ti je dosta rodbine[sm=jezicek.gif] Iman, draga, ja kupila i Esmi i Nejli Dzenaninoj ogrlice u Bihacu, jer u Sa jos nisu bile ni dosle i 35KM su, u nekoj "hidic" apoteci, sad mi A. kaze kako se zove[sm=jezicek.gif] Lady, evo bas danas cujem da ta viroza hara, strasno... Ljubi nam mirnicu puno, da nam sto prije ozdravi!
|
|
|
|