m.i.n.a. -> RE: Bebe od 0 -1 godine (22.8.2011 8:50:38)
|
Jutro... nase zaposlene mame su vec na poslu pretpostavljam..pa nek vam je sretan pocetak skolske godine..:)) Lady,nista ti pametno e znam reci to nisi vec probala ili ti rekli osim da vamzelim da sto prije bude sve ok... Cickolina juce mi tvoja sveki dize tlak da sam na mm sve hujala..jer podsvjesno znam da i mene ceka takav ili slican komentar..samo sam ja odmah rekla da ja i A spavamo kod moje mame jednu vece jednu kod njih i da je tako samo zbog A inace bih ja kod mame sve,nekako mi zao da se ne poigraju..a dok tu ubacim i seku....uglavnom,mm sam obavjestila a dalje nek sizi ko god hoce:))mi kad smo trebali ici i ja se spremam kod mame da spavam ,kaze meni sveki ma slobodno ti hajd,razumijem ja da trebas malo i kod mame..?????????nit sam pitala nit me zanima sta ko smatra.... i da,bravo za okretanje.... HAHA....meni je Harun presladak...mislim i Hamza al valjda ovaj kao manji..ma slke su vam super..i da,jos da ti pohvalim friz,ja kad bih imala zivaca imati pustenu kosu tacno tako bih se osisala... Lejla..poslije sam i skontala da ti je ono sestra...samo nisam sigurna jel na slici Alma B.ako jeste,joj kako se obradovala kad je dobila unuce..ja sam radila pripravnicki sa njom..zena je skakala od srece i danima se grizla pred termin:)) Kod nas vlada neka poslijezubna nervoza...na jednoj strani guza se toliko istipao da ima male crtice,isto da sam ga posteno necim ipucala...ja se satra mazuci jekodermom i nevenom,hocel sutra na kontroli pomislit da udaram dijete... juce smo imali scenu,ja ga drzim a on mlati nogama i odjednom cviknu,vrisnu ma nikad jace ni kad se smkije a kamoli dok place...ja kontam opet desni jer je veseo bio,sve super...probam vidjet i opipat neda usta otvoriti...poslije ga spustim a on na jedno oko bas ko da miga,imam osjecaj da ga zuljalo nesto...bili smo vani da ga nije vjetar napuho...poslije zaspo i probudi se,mm ga donese dijete s ekoceni od placa,sad mozda ga mm nije cuo idmah kad s ekreno buditi pa je doslo do histerije a mozda je odnah u plac jer ja ga nisam cula u kuhinji... Helem,koje pelene pampers koristite..ja sam nih dfosad zaobilazila jer ni u bosni ih nisam koristila,nevolim ja te nevjerovatne reklame....medjuti,jedne kupili pa su propustale..druge kupili i sve super al brate smrde fuj..i ode danas kupit pampers dok gospoda otvore radnje...
|
|
|
|