mala_sa -> RE: Bebe od 0 -1 godine (29.8.2011 23:53:14)
|
eh evo i ja konacno da iscitam sve sto ste piskarale [sm=smiley36.gif] Lady i Rose- ja "tom" zanimanju jos uvijek nisam nasla odgovarajucu rijec na bosanskom, helem, to je kao fiziotarapeut i homeopat u jednom (2 u 1 [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif])... ma to smo isli jer ovdije trebas da u prvih 6mj, odes kod njega i da on pregleda bebu i ustanovi ima li kakvih problema u razvoju, drzanju glave, pravilnosti kicme, provjeri kako se zatvara lobanja (kaze da bebe vole puno da sisaju jer im to olaksava i pomaze srastanje kostiju lobanje, i treba ih pustiti da to rade kad god im dodje), i sl... i on jos "nekako" provjeri kako funkcionise sistem za varenje kod bebe, zasto je nervozna (ako jeste), zasto nece da spava i dr (uglavnom meni je to sve "malo" previse al eto, nek im bude [sm=smiley36.gif]). Uglavnom kod nas je hB sve super, i za spavanje on smatra kao sto vam napisa da djetetu treba stvoriti njegovo mjesto i prostor za spavanje... Mi imamo jednu viska sobu, pa cu ja ovo da probam, mada ne vjerujem bas, al eto... Joj ja se bojim da mog A ustvari ne moze da "podmiri" moje mlijeko, on je opet poceo da se budi na svaka 2 sata i to bas uvijek bude gladan, mene je to po noci pocelo bas da umara, i stvarno ne mogu vise da izdrzim... tako da ako imate kakav savjet dobor je dosao [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]
|
|
|
|