Aiša -> RE: Bebe od 0 -1 godine (31.8.2011 12:44:02)
|
Nađa, sretan mali rođendan [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] helena, i mi smo se budili jedno 5 puta, svaki sat otprilike, dojila sam ga....[sm=smiley29.gif] Mislim da se budi i zbog zubića, jedna četvorka mu je probila, imaju još tri, a gornje trojke se bijele. Sinoć je bila mjesečeva mijena, a uvijek je tada nervozan i slabo spava, možda je i do toga. Nosimo ogrlicu, mada više nisam sigurna koliko pomaže, on ima proljev, ne staje, linex ne pomaže, pije čaj od šipka. Šta je onaj Hip ors, i gdje se kupuje? Jutros nas je [sm=duda.gif] prepao pravo. Prala ja suđe od doručka, a mm radi nešto na galeriji, i gledam ja A. se igra tako u hodniku...kad odjednom meni mm: "Aiša, evo ga popeo se gore!", a on prešao nekih 17 stepenica i kako je mm povikao, samo se smandrljao dole u sekundi niz stepenice, ne mogu vam ni opisati kako me je presjeklo, sreća, hvala dragom Bogu, da je proklizao potrbuške niz stepenice, dakle nije stajao pa pao[sm=smiley13.gif]. Naravno prepao se i plakao, ali brzo smo ga smirili nosanjem i na prozor da gleda golubove i aute.
|
|
|
|