malena27 RR -> RE: Bebe od 0 -1 godine (1.9.2011 14:18:37)
|
ja sam ga stavljala na siku, dojio je ali bi se odmah uspavao od bilirubina, ima jos uvijek zuticu... i budila sam ga i nudila, molila sestre da ga ne hrane, one su samo govorile: gdjo dijete vam gubi na kilazi, kad ga izvazemo, odlucicemo hocemo li ga nahraniti ili ne... a meni sike nadosle, sa strane se sve zacrvenilo....da bi mi na dan kad sam trebala izaci iz bolnice sestra rekla: gdjo nemate dovoljno mlijeka, vi cete morati dati bebi flasicu.... meni ko da je para krenula iz glave, bas ko u crticima kad se digne skalp... i taj dan sam pokusavala jos dojiti i naredna 2, a on vise nije imo snage da vuce em od gladi em od bilirubina,,,, i dosla patronazna, kad je vidjela sike, kaze nema ovdje mlijeka, hajd da vidimo koliko ima... ispumpamo 20 ml... naredni dan, za 24 sata opet 20 ml.... on opet nece... i morala sam mu ukljuciti AD inace bi mi dijete u bolnici zavrsilo... jer se sa visokim bilirubinom mora dijete pojiti i hraniti, a ja nisam imala dovoljno...[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] kod mene je i sterilitet bio u pitanju i carski rez, pa kazu da nema dovoljno ili nikako poslije dg steriliteta.... a ni poslije carskog reza....
|
|
|
|