Super Beba -> RE: Bebe od 0 -1 godine (1.9.2011 22:28:51)
|
Drage moje, uh, kad bih vas uzela čitati, prošao bi mi odmor..samo sam uspjela da pročitam stranicu na kojoj sam stala prije 2 dana, a to su vijesti od cickoline - draga, bitno je da je fizijatrica rekla da se problem ipak može prevazići u dobroj mjeri..znam da se vama sada treba boriti i da rat sa Je Be tek kreće..al, aBd, ti, TM i naša ljepotica Daania će te uspjeti i sve će biti dobro...vjerovatno vas čeka puno suza, znoja, stresa, al želim da na svaki "pad" dođe vam milion uspona! Puno pusa, i uvijek znaj da smo uz tebe! lady, vještica - koliko upratih, jaslice su počele? Je li i kod tebe vještice? Kako su djevojke nam to podnijele (a pod djevojke ne mislim na vas, nego na bebice heh) joj, pročitah za fatimicu i iman [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Čim se vratim, liježe uplata...boaš me pogodi..nadam se da će sve proći kako treba..čovjek u ovakvim situacijama ne zna šta bi rekao...ništa ne zvuči pametno.. Pozz za sveee na temi...jedno morsko mahanje... i naravno čestitam sve rođendane, male i velike, zubiće, korake, riječi, folove i nestašluke vaših i naših bebača :) i da, mi smo malog kupali u moru danas - prosto je oduševljen :)) :* svima!
|
|
|
|