lejla80 -> RE: Bebe od 0 -1 godine (6.9.2011 21:02:11)
|
Pozdrav moje zene..ja reko da se malo prijavim dok gledam utakmicu..hheheh Kod nas standardna situacija trci tamo,trci vamo,ma luda kuca..evo vec jedva cekam petak a tek je utorak..smrc..Prvacici smorise bukvalno,po cijeli dan ih sakupljam u grupu a oni se rasipaju,osjecam se ko pas cuvar u najmanju ruku a tek sto ne znaju sami u WC i sve ostalo,ma haos..Dok njih zabavim kod kuce me ceka A....ne znam sta bi vam rekla, bas je tesko raditi kad imas malu bebu,ni sanjala nisam da ce ovako bit..danas kontam il cu doci sebi il krepat trece mi nema[sm=smiley36.gif] Palachinken cuvaj se sada..vala kad se zena porodi bas se desi preokret u organizmu..ja se cesto zezam da sam sad polovna roba heheh..malo,malo nestomi fali uhhh Mersiha vala bas te pazi muzic jos ako i on bude koristio malo tu peglu bice extra[sm=jezicek.gif]..a za farbu ti ne znam, uglavnom nece mali ni skontati da si nesto promijenila[sm=smiley1.gif] Canim e zeno ne znam sta bi ti rekla za taj osip..ako ceteto nesto utjesiti mi smo tek primili tri boce..svaki put se A nesto nahladi na termin boce Jelena e vala pored sve muke jos ti je samo taj ludi komsija trebao..To sa ranom se bas oduzilo, bas mi je zao,ne mogu ni zamisliti kako se ti osjecas a jos i dvoje male djece....usput Luka je medic mali slatki[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|