mala_sa -> RE: Bebe od 0 -1 godine (13.9.2011 12:39:34)
|
Helou moje dame, dok ja sve laganini iscitam, uz dorucak, dijete ce mi se i probuditi [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Kad smo vec kod spavanja, moj A evo vec 10ak dana odspava jednu turu od 12 do 2 i onda drugu turu od 5 do pola 7, tako da meni to bas odgovara hB... a i poceo je ove popodnevne spavanjce sam da se uspava dok se igra na podu ili u onoj ljulji, masAllah da ga ne ureknem [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Zene moje dijete se u zadnje vrijeme bas promijenilo, on vec ovolipacni nema ziva mira, nista mu nije interesantno duze od 3min, bice meni veselo kasnije sa njim [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Ja svom A od 5og dana po rodjenju, dajem D vitamin, ovdije ga dobivas na recept svaki mjesec, samo kod nas ima uz bocicu mali dozer i on pije dozu 1, e sad ja nemam pojma koliko je to kapi [img]http://www4.slikomat.com/11/0913/uv-6210.jpg[/img] Ja dok napisa post, sve zaboravila sta ste pisale [sm=smiley9.gif], uglavnom ljubite mi i grlite bebice [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Soraji sretan mali rodjendanko [sm=darilo.gif][sm=darilo.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]
|
|
|
|