Leena -> RE: Bebe od 0 -1 godine (14.9.2011 22:05:58)
|
Enci, imena su krasna:) Moja vjencana kuma je Asja, bas volim to ime. I da, za to sto su se zagrlile... Znam da je sigurno bilo gadno i hvala Bogu da je dobro zavrsilo, ali kako to meni slatko zvuci, cuj zagrlile se seke[sm=love.gif] Jelena, nije moja cura kriva, nego tvoja sveki, to s njom rjesavaj, pa ja[sm=smiley36.gif] i mudro si je kaznila, svaka cast[sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif]. Nego i moja je ista, svaka druga je "necu", "suti", "puti me"(pusti me), za poludjeti sta radi... veceras se bacala po ferhadiji jer joj nisam dala da trci prema cesti i autima[sm=hudicek1.gif][sm=zmeden.gif]! A za ovu sliku sa markerom[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Lady, ne da tebe ja nikome[sm=smiley36.gif][sm=smiley31.gif]. Kako je Nađa? Ima li ture? Helena, slazem se, i ja bih ukinula da znam ko je. BTW, hajde, pakuj se da idemo u kino[sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif] Cickolini, [sm=bravo.gif] hrabre cure nase! Iman, vrijednice, kakvu ces tortu? Koji oblik i to? Ljubi mi curicu veliku! Esmina, pa bujrum, nismo bas toliko daleko[sm=smiley1.gif]. Kako su tvoji pilici?
|
|
|
|