|
mala_sa -> RE: Bebe od 0 -1 godine (15.9.2011 14:06:26)
|
Eh evo i nas [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Mi smo bili jutros na vakcini, i A je super bio, nije uopste plakao (stvarno su efikasni ovi anestezivni flasteri)...mi gotovi sa vakcinama do daljneg aBd [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif], jos samo da ne bude tura i sve je za 5 [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Teski smo 8kg i 800gr, a dugi 68cm masAllah... Doc nam je rekla da uvedemo jedan obrok od povrca u 12h i da odmah poslije to zalije sikom, i jedan vocni u 16h; tako da malo regulisemo obroke, jer A spada u kilazu bebe od 9mj pa da probamo uvesti malo reda u ishranu... Evo sad spava, pa cu mu kasnije izmjeriti temp.... Mersiha- kazes zeno cisti sve, eh ja sam gledala ovdije i kosta 120€, nadam se da je i kod vas slicna cijena, ja cu ga vala kupiti samo zbog podova i prozora (ispiranja silnih krpa dok sve ocistim mi je vise preko glave [sm=grrr.gif])... Moze li tm uzeti nekoliko dana godisnjeg unaprijed, mm ce uzeti sad 5 dana odmora (koji ce mu se odbiti od onih dana koje ce imati na raspolaganju od iduce godine aBd)?? Entinte- i ja sam pricala sinoc sa mm, i odlucili smo da ga sunetimo sad u oktobru aBd... jedino me buni sto sad ti rece da se nalazi vade 3 dana prije, a ja bih jedino mogla izvaditi nalaze u srijedu, a naruciti ga za sunecenje odmah sutra dan, jer jedino mi tako odgovara s obzirom da mi ostajemo 7 dana, a da ordinacija radi samo nekim danima[sm=zmeden.gif] Ja cu ih nazvati iduce sedmice aBd, da pitam mogu li uraditi nalaze samo dan prije[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Samo sabura stici cete vi sve aBd za jedan mjesec...ljubi nam druga... Lady- ja bih je ipak odvela pedijatru, jer tura nikako ne spada[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]
|
|
|
|