|
mala_sa -> RE: Bebe od 0 -1 godine (16.9.2011 11:52:38)
|
Dan zenice, evo moj A gleda crtke i preklapa okiczmz, pa se nadam da ce uskoro da se uspava [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Inace u zadnje vrijeme moj A samo hoce da spava na stomaku, kad ga stavim na ledja u roku od pola sata se probudi, a na stomaku mi pespava cijelu noc[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Joj Mersiha ne znam jel ti osjetis te Anesove kilice na svojim rukama i ledjima, al ja svog A sad bas jedva nosam, bas me bole i ruke i ovi misici izmedju plecki[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] I hajde probaj to za podove pa mi javni!! Tukice- moj A isto skoro nikako nije htio na stomak, a sad kad ga stavim na stranu sam se okrene na stomak, i onda nesto razgleda i prica po 10 - 15min, a i poceo je da spava na stomaku... ISSSSS turo od nase Nadjice [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Nasoj Mancici sretan prvi veliki rodjendanko, da nam uvijek aBd bude zdrava, sretna i nasmijana (preslatkim osmijehom) [sm=darilo.gif][sm=darilo.gif][sm=torta.gif][sm=torta.gif][sm=darilo.gif][sm=darilo.gif]
|
|
|
|